Facing fatal error in class.compiler.php | General Support | Forum

Avatar

Please consider registering
Guest

Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

Register Lost password?
sp_Feed sp_TopicIcon
Facing fatal error in class.compiler.php
Avatar
Rahul Kumar
New Member
Members
Forum Posts: 2
Member Since:
November 23, 2018
sp_UserOfflineSmall Offline
1
November 23, 2018 - 5:47 am
sp_Permalink sp_Print

Hi Redwine am facing "literal function does not exist" error in my site. I did not modify any changes to the site, The Error log is

[23-Nov-2018 03:31:30 UTC] PHP Fatal error: TPL: [in line 0]: syntax error: /literal function does not exist (class.compiler.php, line 600)

Please help me to fix it

Avatar
redwine
Admin
Forum Posts: 240
Member Since:
February 21, 2018
sp_UserOfflineSmall Offline
2
November 23, 2018 - 11:26 am
sp_Permalink sp_Print

Hello Rahul and welcome to Plikli Community!

Are you using the Snippets module?
it looks like a {literal} {/literal} were incorrectly entered.

Please provide me with more info from the error log file, like the trace of the error to narrow down the reasons.

Also, are you using the bootstrap default template?

Avatar
Rahul Kumar
New Member
Members
Forum Posts: 2
Member Since:
November 23, 2018
sp_UserOfflineSmall Offline
3
November 26, 2018 - 4:45 am
sp_Permalink sp_Print

yes am using snippets module, it was working fine before but suddenly i face the error.

* Please provide me with more info from the error log file, like the trace of the error to narrow down the reasons.
I can see only this error in my error log that is repeated more than 2340 time

PHP Fatal error: TPL: [in line 0]: syntax error: /literal function does not exist (class.compiler.php, line 600 in publich_html/abc.com/class.template.php on line 949

any way i recheck my snippet module for this problem.

Avatar
redwine
Admin
Forum Posts: 240
Member Since:
February 21, 2018
sp_UserOfflineSmall Offline
4
November 26, 2018 - 1:37 pm
sp_Permalink sp_Print

As I suspected, the error is caused by the code in the snippet.

To pin point the problem, do the following:
1- Clear the error log.
2- Deactivate the the snippet from the Snippets module settings (Click edit and then select deactivate and save it)
3- Navigate and then see if the error is gone.

"yes am using snippets module, it was working fine before but suddenly i face the error."
I would like to check the snippet code because I am sure there is something incorrect in it. It cannot be working and then suddenly generates errors by itself!

It is either you modified its code or you modified something else.

If you don't want to post the code in here, you can send it to me via the private messaging. BUT MAKE SURE YOU CONVERT THE ENTIRE CODE TO HTMLENTITY, OTHERWISE THE HTML TAGS THAT ARE NOT ALLOWED ON THE SITE WILL BE TRUNCATED.

Forum Timezone: Asia/Beirut

Most Users Ever Online: 16

Currently Online:
1 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

john: 47

Nishant kumar: 31

Mosage: 25

Martin Gold: 22

Punk: 17

StaticMove: 13

Hariom Balhara: 9

Zona Info: 8

Mark: 8

Marcus Vinicius: 7

Newest Members:

Mthobisi

Cesar

Cesar

omusubi

Nileshk

bars

Rahul Kumar

Nepal Hiking

karki

RFID4Ustore

Forum Stats:

Groups: 1

Forums: 8

Topics: 71

Posts: 475

 

Member Stats:

Guest Posters: 0

Members: 57

Moderators: 1

Admins: 1

Administrators: redwine

Moderators: Kshitij Kumar