Error is Admin Deshboard | General Support | Forum

Avatar

Please consider registering
Guest

Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

Register Lost password?
sp_Feed sp_TopicIcon
Error is Admin Deshboard
Avatar
Phelix
Member
Members
Forum Posts: 17
Member Since:
June 25, 2019
sp_UserOfflineSmall Offline
1
June 27, 2019 - 10:37 am
sp_Permalink sp_Print

i Have Error in Admin Deshboard

Please Look this and Solve

http://tinyurl.com/y6q6x4a5

Avatar
Phelix
Member
Members
Forum Posts: 17
Member Since:
June 25, 2019
sp_UserOfflineSmall Offline
2
June 27, 2019 - 11:02 am
sp_Permalink sp_Print

May Be its Because we run website is HTTPS
How can i solve this

Avatar
redwine
Admin
Forum Posts: 357
Member Since:
February 21, 2018
sp_UserOfflineSmall Offline
3
June 27, 2019 - 11:41 pm
sp_Permalink sp_Print

So far yo are posting issues without providing any technical information about your site and the server environment.
Please provide all the information that is required for us to assist you. These information are visible to you as soon as you want to post an issue or reply to one.

"When creating a support topic or post, please make sure you include the following:

1- PHP version

2- MySQL version

3- Have you modified or customized Plikli Core files?

4- If using other than Bootstrap template or Plikli included Modules and Widgets, refer to your vendor!"

I will need a link to your website to check few things, otherwise, I can't help you!

Avatar
redwine
Admin
Forum Posts: 357
Member Since:
February 21, 2018
sp_UserOfflineSmall Offline
4
June 28, 2019 - 4:19 pm
sp_Permalink sp_Print

Phelix said
May Be its Because we run website is HTTPS
How can i solve this  

I suspect that you have installed the SSL certificate after installing Plikli CMS.

Check the Dashboard -> Settings -> Location installed -> Base URL
and report to me the value in the box, whether it is http or https

To verify that, check the developer tools right-click -> inspect IN CHROME and right-click -> inspect element in Firefox, then go to console, you should see an error message telling you that an element is blocked because you are trying to load mixed content over https.

Please report back to resolve this issue, otherwise I will deem it closed!

Avatar
Phelix
Member
Members
Forum Posts: 17
Member Since:
June 25, 2019
sp_UserOfflineSmall Offline
5
June 29, 2019 - 12:10 pm
sp_Permalink sp_Print

its Solved Close it
Thanks

Avatar
redwine
Admin
Forum Posts: 357
Member Since:
February 21, 2018
sp_UserOfflineSmall Offline
6
June 29, 2019 - 12:14 pm
sp_Permalink sp_Print

Great!
However, could you please state how it was solved, because this helps other users in the forum as well.
Thank you!

Avatar
Phelix
Member
Members
Forum Posts: 17
Member Since:
June 25, 2019
sp_UserOfflineSmall Offline
7
July 3, 2019 - 12:27 pm
sp_Permalink sp_Print

This Error comes from force redirect of http to https
I Am Install Plikli is not https domain before Install SSL.

Avatar
redwine
Admin
Forum Posts: 357
Member Since:
February 21, 2018
sp_UserOfflineSmall Offline
8
July 3, 2019 - 1:11 pm
sp_Permalink sp_Print

Great thanks!

Forum Timezone: Asia/Beirut

Most Users Ever Online: 118

Currently Online:
4 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

john: 47

Nishant kumar: 33

Mosage: 25

Punk: 23

Martin Gold: 22

Felipe: 22

Phelix: 17

yami: 14

StaticMove: 13

Hiro: 13

Newest Members:

Riya

Daniel

Rutika Patil

Mazharul Islam

Bright

Croma

Arohi Kashyap

gopal krishna

John_1

ariananesbitt

Forum Stats:

Groups: 1

Forums: 8

Topics: 122

Posts: 722

 

Member Stats:

Guest Posters: 0

Members: 154

Moderators: 0

Admins: 1

Administrators: redwine